HTML

Béta Hím Blog

A Bétahím egy harminc-közeli hímegyed, aki mostanában kezd rájönni, hogy sosem lesz már asztronauta, de még azt hiszi, hogy mások nem jöttek rá. Sajnos, eközben csajozik.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Ambivalens a viszony.

De mi más lenne, ha egyszer a Bétahím skizofrén.

Na nem a klinikai, hanem a hétköznapi értelemben. Van egyszer, amit mond. Amögött van az, amit gondol. Van az, amit hazudik magának, és van az igazság, amit nem ismer be.

A Bétahím olyan, mint a hagyma.

Büdös.

Amióta sejteni kezdte, hogy nem lesz belőle asztronauta, az egyetlen célja, hogy becsajozzon, mielőtt a többiek is rájönnének, hogy egy kudarc ő. (Spolier! Már tudják.)

Nem akar ő családot, dehogyis.

Nem akar ő együtt élni senkivel. Rá ugyanis nem nehezedik olyan nyomás, mint a Bétatyúkra, hogy egy kudarc az élete, ha nem kapaszkodik bele valakibe. Neki még ott van a jó kis agglegény-szerep.

Csakhogy.

Ha az A terv nem jött be, a Bétahím pánikba esik.

A saját „Célokról” kiderült, hogy ő sem gondolja komolyan. (Vagyis rájött, hogy utálja az űrutazást, a gitározást, máshoz meg még annyit sem ért.)

Akkor már csak igen kevés kifogása van, hogy miért is ne csinálja, amit az anyukája mindig is mondott neki: tessék neki unokát adni!

Nem, a Bétahím nem akar gyereket.

De nem elég biztos magában. Mi van, ha 70 évesen hirtelen megbánja?

Semmitől nem fél jobban, minthogy egyszer magát kelljen majd hibáztatni. Akkor már inkább megcsinálja, amit akarnak tőle, és ha az szar lesz, akkor legalább lehet hibáztatni anyut.

Ha anyu nincs, akkor a haverokat, a rég meghalt nagyszülőket, a társadalmat, bárkit. Bétahímnek sok kicsi hang beszél egyszerre a fejében. Csak Bétahím csendes.

Szóval le kéne rakni az ikráit, de gyereket azt nem szeretne. Ez persze nem zárja ki, hogy négyéves korában elvigye majd a fiát focizni és rájöjjön, micsoda jó génjei vannak neki. De alapból, neki nem kell gyerek.

A Bétahím éppen ezért különösen hajlamos ótvar gecin viselkedni nyolchónapos feleségével, és megcsalni, mikor a gyerek még kicsi és a lakás pelenkaszagú.

A másik dolog, amit Bétahím nem akar, az egy nő, akivel egy lakásban kell lakni. Az beszél, annak véleménye van, az sunyin áskálódik, pont olyan, mint maga a Bétahím. Ez azért van, mert a Bétahím Bétatyúkot választ. Addig hangoztatják a falkával, hogy minden nő olyan, amíg maguk is elhiszik, és Bétahím talál magának egyet.

Ennél már csak az rosszabb, ha a Bétahím egy Alfanőstényre veti a tekintetét.Erről fog szólni a blog.

Bétahím csak le akarja tudni a becsajozást.

Bétahímet mélységesen idegesíti, hogy „a nők olyan bonyolultak” és nincs egy gomb, amit ha megnyomsz, be van tározva a kapcsolat, mint a meggy a nyerőgépen. A Bétatyúk az első szex után is tovább jártatja a száját és követelőzik, nem ül meg csendben egy sarokban, nem örül a jó dolgának, és legfőképp: nem áll rendelkezésre minden reggel, hogy Bétahím kioltsa rajta bosszantó merevedését.

Pedig a falkában minden becsajozott falkatag azt mondta, hogy reggelenként van kukimelegítés, csak sajnos Bétahím volt az egyetlen, aki mindent szó szerint vett, amit falka-körben böfögtek a fiúk.

Ebből gondolta, hogy a függetlenség jó, de a rendszeres reggeli szex megfontolandó trade off – és erre át van verve.

A nők szerint a párkapcsolatot fenn is kell tartani, mert nem olyan jó egy bunkóval járni, csak hogy járjunk valakivel. (A Bétatyúk szerint igen, de azért ő is nyammog, ha a Bétahím a hódítás letudtával csak a seggét vakargatja otthon.)

Mindenki csalódott.

A Bétahím szerint ez az élet rendje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betahim11.blog.hu/api/trackback/id/tr483149514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása